Місто

​У Житомирі хочуть здати в оренду через аукціон 17 нежитлових приміщень. Перелік адрес

2 April 2020, 15:14

Житомирська міська рада збирається здати в оренду 20 нежитлових приміщень, при цьому орендарів 17-ти з них визначать за результатами аукціонів.

Про це йдеться в проєкті рішення сесії «Про затвердження переліків об’єктів нерухомого майна Житомирської міської об’єднаної територіальної громади для передачі в оренду», опублікованому 2 квітня на сайті Житомирської мерії.

«Затвердити переліки об’єктів нерухомого майна Житомирської міської об’єднаної територіальної громади для передачі в оренду:

1.1. Перелік об’єктів для передачі в оренду на аукціоні (Перелік першого типу) згідно з додатком 1;

1.2. Перелік об’єктів для передачі в оренду без проведення аукціону (Перелік другого типу) згідно з додатком 2», - йдеться в проєкті рішення сесії.

У першому додатку міститься перелік з 17 нежитлових приміщень, які хочуть передати в оренду на аукціоні.


У другому додатку вказані три нежитлові приміщення, які збираються здати в оренду, але без проведення аукціону.



Нагадаємо, 19 березня 2020 житомирські підприємці вимагали скасувати орендну плату за місця на ринках, які закрили на карантин. У міській раді підготували відповідний проєкт рішення сесії, аби на два місяці звільнити підприємців від сплати оренди комунального майна.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році влада Житомира збиралася здати магазину АТБ на Небесної сотні, 54 в оренду на 10 років приміщення, яке мали намір продати з аукціону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оренда аукціон приміщення офіс  
Матеріали по темі