Місто

​Біля міської ради зібралися житомирські підприємці і вимагають скасувати орендну плату за місця на ринках

6 April 2020, 10:38

Біля Житомирської міської ради 6 квітня зібрались представники місцевих ринків, які хочуть, щоб скасували орендну плату за місця на період карантину.

Журналістка Житомир.info повідомляє, що зібралось близько 50-60 людей у масках. Це представники Житнього та Сінного ринків. Мер Сергій Сухомлин погодився з ними зустрітися і обговорити дане питання.

Подробиці дивіться згодом у сюжеті

Нагадаємо, 3 квітня на сесії Житомирської міської ради говорили про зменшення оренди за місця на ринках, закритих через карантин. Сергій Сухомлин повідомив, що провів три наради з керівниками місцевих ринків, на яких обговорювали дане питання. Втім влада міста досі сподівалася, що питання оренди врегулює Верховна рада, тож чекали на відповідне рішення парламенту.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня стало відомо, що головний санітарний лікар України дозволив роботу продуктових ринків, але з певними умовами. Втім у Житомирі влада не збирається відкривати ринки на час карантину, оскільки не може гарантувати контроль за безпекою продавців та покупців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ринки оренда підприємці міська рада карантин коронавірус  
Матеріали по темі