Місто

Оприлюднена реєстраційна форма та перепустки для проїзду в громадському транспорті Житомира

6 April 2020, 14:31

У Житомирській міській ОТГ з 6 квітня працівники підприємств, установ та організацій, які продовжують працювати в умовах карантину, матимуть право користуватися міським громадським транспортом виключно за наявності спеціальної перепустки та засобів індивідуального захисту.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Такими посвідченнями керівники підприємств та організацій мають бути забезпечені впродовж двох днів. Для оформлення посвідчень своїм працівникам. Їм необхідно здійснити реєстрацію на офіційному сайті Житомирської міської ради за посиланням https://forms.gle

Наголошується, що відповідальність за достовірність посвідчень покладається на керівників підприємств, установ, організацій, що видали посвідчення.

Фото з сайту міської ради

Нагадаємо, рішення «Про організацію перевезення пасажирів громадським транспортом на час обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19» прийняте 6 квітня 2020 року на позачерговому засіданні виконавчого комітету.

Як повідомляв Житомир.info, на Урядовому порталі 3 квітня оприлюднили постанову №211 Кабміну, якою запровадили нові обмежувальні заходи, що діятимуть на час карантину, з 6 по 24 квітня. Згодом Уряд оприлюднив роз’яснення щодо найбільш поширених запитань про нові обмежувальні заходи на період карантину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт проїзд перепустка  
Матеріали по темі