Влада

​Мер поклав особисту відповідальність на керівників житомирських лікарень за наявність у закладах засобів індивідуального захисту, тестів та ліків

13 April 2020, 15:49

Мер Сергій Сухомлин розпорядився керівникам житомирських комунальних закладів охорони здоров’я на місяць забезпечити наявність резерву засобів індивідуального захисту, експрес-діагностики, лікарських та дезінфікуючих засобів. Керівники закладів особисто відповідатимуть за належне забезпечення усіма необхідними засобами.

Відповідне розпорядження «Про матеріальне забезпечення комунальних закладів охорони здоров’я в умовах пандемії коронавірусної хвороби COVID-19» від 8 квітня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«Забезпечити наявність місячного резерву засобів індивідуального захисту, експрес-діагностики, лікарських та дезінфікуючих засобів, інших витратних матеріалів у кількості, достатньої для забезпечення надання якісної медичної допомоги пацієнтам, хворим на коронавірусну інфекцію та пацієнтам з іншими захворюваннями, які потребують невідкладної допомоги в умовах стаціонару…Покласти на керівників комунальних підприємств «Лікарня №1» Житомирської міської ради Мордюка В.В., «Лікарня №2 ім. В. П. Павлусенка» Житомирської міської ради Кухарука І. В. «Дитяча лікарня імені В. Й. Башека» Житомирської міської ради Галайбу В.Б., «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської міської ради Дідика І.В., особисту відповідальність за належний стан забезпечення ввірених закладів засобами індивідуального захисту, експрес-діагностики, лікарськими та дезінфікуючими засобами, іншими витратними матеріалами та обладнанням», – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, керівники лікарень Житомира за 2019 рік отримали по 300 тис. грн зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирській обласній лікарні розпочали службову перевірку щодо забезпечення лікарів засобами захисту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня засоби захисту розпорядження Сухомлин лікар  
Матеріали по темі