Здоров'я

Діагноз COVID-19 підтвердили у головного лікаря житомирського Центру первинної медико-санітарної допомоги

14 April 2020, 14:11

Діагноз коронавірус COVID-19 підтвердили у головного лікаря комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської міської ради Івана Дідика.

Цю інформацію Житомир.info 14 квітня підтвердив сам Іван Дідик, який зараз знаходиться на лікуванні в міській лікарні №1.

«Так, це правда, підтвердили сьогодні зранку. Важко сказати звідки взявся, контактів явних не було, закордоном не був. Зараз знаходжуся в лікарні №1. З лікарями Центру ПМСД я, фактично не контактував, тим, з ким контактував, зроблений аналіз на ПЛР. Контактних осіб в Центрі близько десяти і ще дружина, з іншими родичами останні три тижні не контактував взагалі», - сказав Іван Дідик.

Нагадаємо, на брифінгу в ОДА вранці 14 квітня начальник обласного управління охорони здоров’я Микола Суслик інформував, що в Житомирській області COVID-19 підтвердили у 13 медпрацівників.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9.30 год. 14 квітня 2020 року в Україні лабораторно підтверджено 3372 випадки COVID-19. На вечір 13 квітня у Житомирській області було підтверджено 112 випадків коронавірусу, зокрема 19 – в обласному центрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус Дідик ЦПМСД лікар  
Матеріали по темі