Влада

​У Житомирській області розглядатимуть можливість закриття банкоматів у Коростені, бо люди не дотримуються дистанції

15 April 2020, 11:37

Станом на ранок 15 квітня у Житомирській області зафіксовано 134 випадки COVID-19, найбільше у Коростені – 46 випадків. Сьогодні в цьому райцентрі планується введення додаткових карантинних обмежень.

Про це о 10.30 15 квітня на щоденному брифінгу повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«22 підтверджених випадків захворювання на COVID-19 за останню добу, з них 16 у місті Коростень. Місто Коростень стало основним осередком розповсюдження цієї хвороби. Сьогодні в Овручі на виїзному засіданні ТЕБ та НС буде обговорено посилення обмежувальних заходів саме в Коростені. Сьогодні вже мали розмову з міським головою Коростеня, вони на міській комісії ТЕБ та НС зараз прийматимуть відповідні рішення на місцевому рівні», - доповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

За його словами, днями він проїздом був у Коростені і його обурило те, як у місті дотримуються карантинних обмежень.

«Залишайтеся вдома, суворо дотримуйтесь норм карантину. Ми бачимо, що вірус поширюється теренами Житомирщини. Особливо я звертаюся до жителів Коростеня. Коли я їхав у Народицький район на пожежу, звернув увагу, що в Коростені не дотримувались норм карантину. Люди ходять без масок. Особливо мене обурила черга біля банкомата без дотримання санітарної відстані. Міському голові було на це вказано. А сьогодні розглядаємо взагалі можливість закриття банкоматів у Коростені», - зазначив Віталій Бунечко.

Відео з брифінгу в ОДА за 15 квітня тут.

Нагадаємо, 14 квітня поліція повідомляла, що на в’їзді в Коростень, який лідирує в Житомирській області за кількістю підтверджених випадків захворювання на коронавірус, зняли карантинні пости, натомість збільшили кількість поліцейських патрулів на вулицях міста.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9.00 15 квітня 2020 року в Україні зафіксовано 3764 випадки COVID-19.

У Житомирській області вже виявили 134 хворих на коронавірус, найбільше – в Коростені.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус карантин Коростень  
Матеріали по темі