Місто

​Управління Житомирської міськради за 1 млн грн замовило проєкти капремонту Нового бульвару і майдану Корольова

29 April 2020, 14:16

У квітні управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало два договори на виготовлення проєктної документації по капремонту території благоустрою Нового бульвару та майдану ім. С.П.Корольова. Загальна вартість проєктних робіт складає понад 1 млн грн.

Обидва договори були підписані 10 квітня та опубліковані на ресурсі ProZorro. Виконуватиме обидва проєкти один підрядник – ТОВ «Архітектура плюс дизайн».

Вартість ПКД капремонту Нового бульвару становить 507 тис. грн, а проєкту капремонту майдану Корольова – 530 тис. грн. Джерело фінансування – кошти місцевого бюджету.

Проєктні роботи мають бути завершені до кінця червня 2020 року.

ТОВ «Архітектура плюс дизайн» - житомирська фірма, яка працює у сфері архітектури. Заснована компанія була в 2000 році. До серпня 2017 року власниками ТОВ «Архітектура плюс дизайн» були Світлана Сухомлин (дружина мера Житомира) та Олександр Рабінович. 11 серпня 2017 власницею компанії стала Ольга Бронштейн, яка керувала фірмою з 2016 року. Також частки у статутному капіталі товариства мають Чудовська Наталія, Чудовська Кіра та Чудовська Ольга. Статутний капітал – 11,8 тис. грн.

Нагадаємо, капітальний ремонт території благоустрою Нового бульвару в Житомирі є серед трьох запропонованих владою проєктів, які візьмуть участь у цьогорічному бюджеті участі.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2020 року в інтерв’ю мер Житомира Сергій Сухомлин назвав три великі проєкти бюджету участі, з яких житомиряни зможуть обрати один. На той час міський голова розповідав про створення дитячого експериментаніуму в кінотеатрі «Космос», реконструкцію Старого бульвару, реконструкцію Нового бульвару.

Проте у березні 2020 оприлюднили розпорядження мера Житомира, в якому серед озвучених раніше лишився лише проєкт капремонту Нового бульвару. Окрім нього на голосування щодо проєктів бюджету участі були винесені – реконструкція кінотеатру «Жовтень» та створення багатофункціонального простору у Водонапірній вежі.

Голосування по проєктах бюджету участі мало відбутися наприкінці березня 2020, проте через карантин його перенесли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі проєкт УКБ майдан Корольова Новий бульвар капремонт  
Матеріали по темі