Події

​У Житомирській області до суду передали справу про вбивство 19-річної дівчини, яку ще живою вкинув до криниці колишній хлопець

4 May 2020, 10:19

У Ружині судитимуть молодика, який в День закоханих з ревнощів задушив та кинув у криницю 19-річну дівчину.

Про це 4 травня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Бердичівською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва досудовим розслідуванням, затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, скоєного жителем Ружинського району. Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 КК України скеровано до суду для розгляду по суті. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років», - йдеться у повідомленні.

Трагічна подія сталася 14 лютого 2020 року в смт Ружин.

За даними слідства, житель Ружинського району, 1997 року народження, прийшовши увечері до 19-річної дівчини, з якою раніше мав стосунки, та затіявши суперечку на ґрунті ревнощів, почав душити, від чого вона втратила свідомість.

Надалі, думаючи, що дівчина вже мертва, аби приховати скоєний злочин, витягнув тіло потерпілої на подвір’я та кинув у криницю, унаслідок чого вона втопилася. Після цього зловмисник викинув у криницю ще і її верхній одяг, а сам втік.

Досудове розслідування проводило Ружинське відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2020 у селищі Ружин в криниці знайшли тіло 18-річної дівчини, яку в день закоханих убив колишній хлопець. На допиті в поліції 22-річний хлопець розповів подробиці вбивства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Ружин задушив криниця утоплення суд  
Матеріали по темі