Влада

Голова Житомирської ОДА створив групу для боротьби з нелегальним перевезенням пасажирів

13 May 2020, 15:53

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко створив обласну робочу групу з питань боротьби з нелегальним перевезенням пасажирів автомобільним транспортом.

Відповідне розпорядження Бунечко підписав 7 травня 2020 року.

«З метою забезпечення моніторингу законності пасажирських перевезень та у зв’язку з кадровими змінами в окремих обласних установах та організаціях утворити обласну робочу групу з питань боротьби з нелегальним перевезенням пасажирів автомобільним транспортом та затвердити її склад згідно з додатком», - йдеться у документі.

Також визнано таким, що втратило чинність розпорядження голови ОДА Ігоря Гундича від 28 січня 2019 року «Про створення обласної робочої групи з питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень».

Очолює новостворену робочу групу заступниця голови ОДА Наталія Остапченко. Серед членів є представник перевізників – генеральний директор ТОВ «Компанія «Житомиравтотранс» Артем Райковський, який був і у попередньому складі робочої групи.



Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича від 21 листопада 2016 року була утворена міжвідомча робоча група для боротьби з «нелегальними» перевізниками, яку очолював начальник управління ОДА Роман Крисюк. В січні 2019 року Гундич змінив назву і склад групи, а її головою став заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження робоча група перевезення пасажир транспорт  
Матеріали по темі