Влада

Голова Житомирської облради з’їздив у Чуднівський район: про карантин пам’ятає, але маску не вдів

15 May 2020, 15:04

Голова обласної ради Володимир Ширма 14 травня під час робочої поїздки у Чуднівський район відвідав комунальне підприємство Чуднівської районної ради спортивно оздоровчий табір «Корчагінець».

Про це 15 травня повідомляє пресслужба облради.

«Зараз у нас в країні карантин. Але ми сподіваємось на покращення епідеміологічної ситуації та можливість відкриття літніх таборів для дітей», - зазначив Володимир Ширма.

Саме тому голова обласної ради разом з головою Чуднівської районної ради Павлом Домашенком оглянули матеріально – технічну базу табору та стан його підготовки до можливого прийому дітей на літній відпочинок.

«Дитячий спортивно-оздоровчий табір «Корчагінець» розташований на території площею 95 тис. м кв., на якій розміщені спальні корпуси, їдальня, баня, літні душові кімнати, спортивні та ігрові майданчики, велике футбольне поле, мале футбольне поле, баскетбольні, волейбольні тенісні майданчики, тренажерний зал, а також адміністративний корпус. Сам табір розташований у лісовому масиві парку – пам’ятці садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення, який розташований на березі річки Тетерів. Минулого літа було проведено чотири зміни для відпочинку та оздоровлення дітей. Впродовж однієї зміни, яка триває 21 день, табір може оздоровити до 225 дітей», - інформує облрада.

Зазначимо, що на фото робочого візиту голова обласної ради не дотримується безпечної дистанції в 1,5-2 метри та без захисної маски.

Нагадаємо, 29 квітня заступниця голови ОДА Наталія Остапченко та мер Бердичева Василь Мазур ігнорували масковий режим та дистанціонування під час огляду ремонту доріг в райцентрі. Згодом на брифінгу в ОДА Остапченко вибачилася за те, що порушила карантинний режим і була без маски та обіцяла надалі цього не робити.

Як повідомляв Житомир.info, у першого заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка 30 квітня 2020 року діагностували коронавірус, після цього в облраді протестували 14 контактних осіб, в тому числі й Володимира Ширму – тести у всіх були негативні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Ширма Чуднівський район дитячий табір маска  
Матеріали по темі