Події

​Уночі на проспекті Миру в Житомирі п’яний мотоцикліст запропонував патрульним 2 тис. грн хабаря

18 May 2020, 12:50

У ніч на 18 травня в Житомирі патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху мотоцикліста: 48-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння і спробував відкупитися від правоохоронців, запропонувавши 2 тис. грн хабаря.

Про це 18 травня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Нетверезий водій мотоцикла хотів відкупитися від патрульних. 18 травня близько 1-ї години за порушення ПДР інспектори патрульної поліції зупинили мотоцикл Yamaha Jog, за кермом якого перебував мешканець Житомира. Під час спілкування з водієм, патрульні помітили в нього ознаки сп’яніння. Та, аби уникнути відповідальності за правопорушення, цей громадянин пропонував патрульним хабар. Порушника неодноразово попереджали, що пропозиція неправомірної вигоди тягне за собою кримінальну відповідальність, однак він наполягав на своєму та залишив у службовому авто грошові кошти. Відповідно, на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції. Патрульні поліцейські оформили на 48-річного водія адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП», - йдеться у повідомленні патрульних.


У пресслужбі патрульної поліції журналісту Житомир.info розповіли, що подія сталася вночі на проспекті Миру, водій запропонував інспекторам кошти у сумі 2000 грн.

Нагадаємо. 14 травня на проспекті Миру в Житомирі патрульні затримали п’яного водія ЗАЗ, який скоїв ДТП, залишив місце події, а потім пропонував хабаря, аби уникнути відповідальності.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 15 травня на трасі Київ-Ковель у Житомирській області нетверезий водій ЗАЗ, якого патрульні зупинили як свідка, запропонував хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульна поліція алкоголь мотоцикл проспект Миру  
Матеріали по темі