Місто

У департаменті освіти розповіли, в яких мікрорайонах Житомира перенавантажені садочки і є черга

18 May 2020, 12:57

Електронна реєстрація, заява від батьків та довідка про щеплення – все, що необхідно, щоб записати дитину до дитячого садочка. У Житомирі найбільша черга у садочки в мікрорайоні панчішної фабрики, на Крошні, в центрі та в районі автовокзалу.

Про це 18 травня повідомили на сайті Житомирської міської ради.

«Департамент освіти міської ради повідомляє, що прийом дітей до закладів дошкільної освіти здійснюють керівники закладів у відповідності до електронної реєстрації дітей у системі ICYO за чергою, на підставі заяв батьків, довідок про щеплення. Зареєструвати дитину до того чи іншого закладу можуть батьки дітей, які проживають та зареєстровані у Житомирській міській ОТГ. Першочерговим правом на влаштування до закладів дошкільної освіти користуються діти, які мають статус постраждалих від аварії на ЧАЕС, діти військовослужбовців та діти батьків учасників АТО. Прийняти дітей, відповідно до кількості зареєстрованих, мають можливість переважна кількість закладів. Найбільш перевантаженими є заклади дошкільної освіти у мікрорайоні панчішної фабрики (ЗДО №71, ЦРД №53), мікрорайону Крошні (ЗДО №26, №58, НВК №65), мікрорайону автовокзалу (ЗДО №10, 43), мікрорайону вулиць Шевченка-Бородія (ЗДО №73, ЦРД №68), для зарахування до яких існує черга.

Як повідомляв Житомир.info, з 12 травня у Житомирі закрили школи, дитсадки, театри, кінотеатри та розважальні зони в торгових центрах на карантин через коронавірус. Після послаблення карантину 15 травня у житомирській мерії планують запустити електронну форму реєстрації в дитячі садочки, які можуть запрацювати з 22 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитячі садочки черга реєстрація департамент освіти  
Матеріали по темі