Влада

Наприкінці червня депутати Житомирської облради вперше за період карантину зберуться на сесію

22 May 2020, 11:48

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма підписав розпорядження про скликання чергової 31 сесії на 25 червня. З 13 березня через карантин депутати облради працювали з обмеженнями і не збирались на сесії.

Про це 22 травня повідомили на сайті Житомирської обласної ради.

«Сесія відбудеться 25 червня, де будуть розглянуті зміни до обласного бюджету Житомирської області на 2020 рік. Також пропонуються до розгляду звіт про результати моніторингу виконання у 2019 році Плану заходів на 2018-2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2020 року, питання комунальної власності та інше. На пленарне засідання сесії обласної ради запрошуються народні депутатів України, голова, заступники голови, директори департаментів, начальники управлінь, відділів облдержадміністрації, голови районних рад, міські голів, керівники об’єднаних територіальних громад, голови райдержадміністрацій, керівники обласних об’єднань, організацій та установ, представники засобів масової інформації», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, попередня сесія Житомирської облради відбулася 5 березня. Обговорювали відставку Уряду Гончарука, депутати вимагали зупинити земельну реформу та винести питання на референдум. Також ухвалили рішення припинити роботу комунального підприємства «Надра Житомирщини». А Володимир Ширма створив робочу групу щодо вивчення ситуації на комунальному комерціалізованому підприємстві «М’ясомолторг».

Як повідомляв Житомир.info, 30 квітня хворобу діагностували в першого заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка, який контактував з головою Житомирської облради та ще з півсотнею людей.

Чиновників, які контактували з Крамаренком, тестували на коронавірус. Про результати у соцмережі повідомили Віталій Бунечко, його перший заступник Володимир Федоренко та голова облради Володимир Ширма. 19 травня Сергій Крамаренко повідомив, що вже одужав від коронавірусу і повернувся до роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада депутати карантин Ширма  
Матеріали по темі