Влада

​Зеленський перепризначив суддю Житомирського окружного адмінсуду

26 May 2020, 15:09

Президент України Володимир Зеленський призначив на посаду судді Житомирського окружного адміністративного суду Романа Шимоновича, який до цього працював у даному суді.

Відповідний указ №199/2020 від 26 травня 2020 про призначення судді оприлюднений офіційним інтернет-представництвом президента.

«Відповідно до частини п’ятої статті 126, частини першої статті 128 та підпункту 2 пункту 161 розділу XV «Перехідні положення» Конституції України постановляю призначити ШИМОНОВИЧА Романа Миколайовича на посаду судді Житомирського окружного адміністративного суду», - йдеться в указі президента.

За інформацією сайту Житомирського окружного адміністративного суду Роман Шимонович є суддею даного суду. У червні 2019 Вища рада правосуддя внесла подання президентові про призначення його на посаду судді Житомирського окружного адміністративного суду.

У декларації кандидата на посаду судді, яку Роман Шимонович подав 28 березня 2019 року, вказано що у 2018 році на посаді судді Житомирського окружного адмінсуду він отримав 250 тис. грн заробітної плати.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2012 року Романа Шимоновича було призначено на посаду судді Житомирського окружного адміністративного суду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд суддя призначення окружний адміністративний суд Шимонович  
Матеріали по темі