Фоторепортаж

Карантинна реклама на білбордах та сітілайтах у Житомирі: подяки лікарям, протидія коронавірусу та нерухомість. Фоторепортаж

28 May 2020, 15:09

В Україні з 22 травня почався «адаптивний» карантин, який продовжили до 22 червня. Житомиряни вже відчули на собі карантинні послаблення: запрацювали літні майданчики кафе та ресторанів, відновили роботу дитячі садочки, Одним з етапів пом’якшення є відновлення міського, приміського та внутрішньо обласного транспорту. Побільшало людей і на вулицях міста.

Карантин вплинув і на рекламодавців. Багато працівників перейшли в онлайн і все частіше можна зустріти рекламу в мережі.

З послабленням карантину на білбордах і сітілайтах у Житомирі побільшало соціальної реклами, з'явилися борди з подякою лікарям. Актуальною залишається реклама, спрямована на протидію коронавірусній інфекції.

Так само, як і на початку карантину, на конструкціях рекламують в основному їжу, служби доставки та нерухомість. Менше реклами таксі. Є по місту і багато порожніх бордів.

Що рекламували під час карантину на білбордах і сітілайтах у Житомирі дивіться у фоторепортажі відзнятому 15 квітня

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня 2020 року на сайті міської ради опублікували проєкт рішення виконкому «Про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами», відповідно до якого у місті мають демонтувати 37 конструкцій, більшість з яких були розміщені самовільно.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама білборд сітілайт карантин  
Матеріали по темі