Події

​Камери зафіксували, як на Богунії у Житомирі легковик збив пішохода на переході: від удару чоловік відлетів у припаркований автомобіль

2 June 2020, 13:19

Камери вуличного спостереження зафіксували як 31 травня біля ринку «Хмільники» у Житомирі автомобіль Gelly збив пішохода. Чоловік переходив вулицю, побачивши автомобіль, трохи відступив назад, але легкових поїхав на нього. Від удару чоловік відлетів у припаркований бус.

Відео моменту ДТП 1 червня опублікували на сторінці КП «Міський інформаційний центр» у Facebook.

«Камерами відеопостереження зафіксована подія, що сталася 31 травня близько 10:25 в м.Житомирі, на пішохідному переході, в районі ринку «Хмільники».
Додаткова інформація: 50-річний постраждалий чоловік з тілесними ушкодженнями доставлений до обласної лікарні, відносно водія порушено кримінальне провадження», – йдеться у повідомлнні.

У ГУНП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що за кермом автомобіля був 25-річний житель села Тетерівка.

«31 травня близько 10:25 у м. Житомирі по проспекту Миру водій автомобіля «Gelly», 25-річний житель с. Тетерівки, здійснив наїзд на пішохода, який рухався на переході, після чого транспортний засіб зіткнувся з припаркованим бусом «Volkswagen». У результаті пішохід, житель обласного центру, 1962 р.н., отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ. Триває з’ясування усіх обставин.», – повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, на проспекті Миру у Житомирі автомобіль Geely збив пішохода, чоловіка забрала «швидка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Богунія пішохід перехід камери  
Матеріали по темі