Події

Бердичівському блогеру, якого підозрюють у викраденні людини, не обрали міру запобіжного заходу, бо він проігнорував судове засідання

2 June 2020, 14:59

Бердичівський міськрайонний суд відклав розгляд клопотання про взяття під варту чоловіка, підозрюваного у викраденні людини.

Про це 2 червня повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду.

«У Бердичівському міськрайонному суді 1 червня розглядали клопотання старшого слідчого місцевого відділу поліції, погодженого із прокурором, про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою чоловіку, якого підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини)», - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі суду додають, що 31 травня слідчим під підпис було повідомлено чоловіку про підозру, вручено йому клопотання про застосування до нього запобіжного заходу, а також відповідну повістку. Судом, зі свого боку, теж було вжито заходів про належне повідомлення підозрюваного про виклик. За місцем його проживання нікого не виявилось, тож судову повістку було залишено у дверях квартири, про що судовим розпорядником було складено відповідний акт.

Однак, на призначену дату і час чоловік до суду так і не з’явився, тож, у зв’язку з цим, судове засідання було відкладено.

Нагадаємо, наприкінці травня 2020 у Бердичеві відеоблогер з друзями декілька днів незаконно утримували і під час стріму знущалися з 28-річного чоловіка. 30 травня чоловікам було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 18 серпня 2019 року стало відомо, що в липні цього року за скоєння хуліганських дій відносно учасника АТО затримали 32-річного бердичівлянина, відомого також за прізвиськами «Малиш» і «Турик». Чоловік веде відеоблоги в соцмережі. Був судимий за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю та вибухівкою. 19 серпня 2019 в Хмельницькому блогера взяли під варту з можливістю застави у розмірі 40 140 гривень. 15 листопада бердичівського блогера облили фарбою перед судом

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відеоблогер блогер Бердичів викрадення людини катування запобіжний захід  
Матеріали по темі