Події

У Житомирській області 36-річний чоловік підрізав брата

3 June 2020, 14:28

У Черняхівському районі Житомирської області 1 червня під час спільного чаркування поконфліктували два рідні брати, один з них опинився в лікарні з ножовим пораненням.

Про це 3 червня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталась пізно увечері 1 червня у с. Клітище Черняхівського району. У ході побутової сварки між братами, що виникла після чаркування, старший чоловік вдарив молодшого ножем. Поліція розпочала кримінальне провадження», – йдеться у повідомленні.

У ніч з 1 на 2 червня з лікарні до Черняхівського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з колото-різаною раною у тулубі 35-річного жителя с. Клітище. Після надання йому необхідної медичної допомоги він розповів, що ушкодження йому спричинив брат.

Для перевірки вказаної інформації поліцейські слідчо-оперативної групи місцевого відділення прибули за адресою проживання потерпілого. У будинку застали 36-річного чоловіка, який за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння. Під час медичного освідування підтверджено вживання чоловіком алкоголю (1,6 проміле).

«Попередньо з’ясовано, що у домоволодінні чоловіки проживають одні. Того вечора між ними виникла суперечка на побутовому ґрунті після спільного чаркування. Агресивна поведінка призвела до штурханини між братами і старший із них застосував до молодшого ножа», – розповів начальник Черняхівського ВП ГУНП Віктор Левандовський.

Поранений чоловік дістався до сусідського обійстя і звідти «швидкою» його забрали медики до лікарні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Усі обставини встановлюються у рамках вказаного кримінального провадження.

За чинним законодавством подібні протиправні діяння караються позбавленням волі строком до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2020 у селі Левків Житомирського району молодший брат убив старшого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Черняхівський район ніж  
Матеріали по темі