Фоторепортаж

Біля управління патрульної поліції у Житомирі велосипедисти влаштували акцію і вимагають змін на дорогах. Фоторепортаж

9 June 2020, 12:15

Біля управління патрульної поліції у Житомирській області зранку 9 червня близько 50 велосипедистів зібралися на акцію. Учасники вимагають змін на дорогах, щоб підвищити безпеку велосипедистів.

Напередодні акцію анонсували у соцмережі.

«Якщо керівництво відділу безпеки дорожнього руху УПП в Житомирській області дозволяє собі публічні репліки: «Та скільки ж тих велосипедистів у Житомирі?!» при погодженні проєктних документів по розмітці дорожнього покриття вулиць, то велогромада має показати свою рішучість», – йдеться у оголошенні.

Учасники акції принесли з собою плакати з написами: «У Житомирі є місце не лише для велодоріжок у дві сторони. У нас літаки можна саджати!». «Велосипедисти – повноцінні учасники дорожнього руху». «Вимагаємо змін на дорогах». «Поліція проти велосипедистів» та інші.

Подробиці дивіться згодом у сюжеті

Фоторепортаж до Всесвітнього дня велосипеда про житомиряни на роверах і парковки для «народних» засобів пересування дивіться тут

Який вигляд мали велопарковки у центрі Житомира та як їх оцінювали користувачі, дивіться та читайте у фоторепортажі від 13 травня 2019 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велосипедисти акція патрульна поліція велопарковки велодоріжки  
Матеріали по темі