Місто

​У житомирському парку ім. Гагаріна запрацювали атракціони: каруселі дезінфікують, а відвідувачів розсаджують на відстані

11 June 2020, 15:53

З 6 червня у житомирському парку культури та відпочинку ім. Гагаріна запрацювали атракціони. Ціни на каруселі цьогоріч підвищили: дорослий квиток коштує 25 грн, дитячий - 15 грн. Під час карантину працівники парку зобов'язані декілька разів на день дезінфікувати поручні на всіх каруселях та розсаджувати відвідувачів на відстані один від одного. Каса працює лише одна - біля дитячих атракціонів, там можна скористатися засобом для дезінфекції рук.

Проте охочих покататися на каруселях поки небагато.

«Я був у тому парку, у гідропарку, а вони (інші працівники) тут були, то у гідропарку більше людей, тому що і річка там, купаються. Ми протираємо сидіння, ручки, там написано дезінфектор, нам видала його начальниця», - каже працівник КП «Парк» Микола.


Не працює поки що новий атракціон «Лебеді», його планують запустити на наступному тижні.

«Атракціон «Лебеді» він на гарантії і обслуговуванні, тому запускати його повинні монтажники, які приїдуть в понеділок, і з понеділка розпочнуться вже роботи по обслуговуванню й запуску лебедів», - розповідає директор КП «Парк» Ігор Леонченко.

Також він запевняє, що всіх заходів безпеки під час карантину дотримуються.

«Що стосується правил безпеки по COVID-19, ми поки не брали на роботу сезонних працівників - операторів і касирів, у нас навчені люди з персоналу. Всі в масках, в рукавичках, пропускна система жорстка. Розсідаються діти і дорослі через одне сидіння, дезінфікують все кожні 30 - 40 хвилин, особливо ті місця, де тримаються руками», - додає Ігор Леонченко.

Нагадаємо, 15 квітня на засіданні виконавчого комітету підвищили тарифи на атракціони у парку, а питання про збільшення плати за туалети зняли.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирському парку висадили екзотичні дерева та вирішили знести старі дерев'яні скульптури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атракціони парк карантин каруселі  
Матеріали по темі