Фоторепортаж

Рови, купи землі та огороджувальні бар’єри: у центрі Житомира – «ремонтний бум». Фоторепортаж

18 June 2020, 16:51

Глибокі рови, купи землі, огороджувальні стрічки та дорожні бар’єри – у центральній частині Житомира нині справжній «ремонтний бум»: у деяких місцях проводяться планові роботи з укладання асфальту чи по заміні теплокомунікацій, в інших – комунальники виконують аварійні роботи.

Через ремонти дістатися до місця призначення, особливо в годину пік, житомирянам непросто. Автовласникам доводиться об’їжджати місця ремонту «десятими дорогами». Чи не найбільше водіїв оборює те, що знаки про заборону в’їзду та об’їзд перешкоди іноді встановлені в неналежному місці: потрапивши в глухий кут, автомобілісти розвертаються та шукають інші шляхи.

Тим, хто добирається додому громадським транспортом, теж доводиться терпіти деякі незручності.

«Їду на роботу з Польової до центру міста. До зупинки на вулиці Довженка транспорт доїжджає швидко, а звідти починається «тягнучка» – хоч виходь з маршрутки, адже, мабуть, так буде навіть швидше», – каже житомирянка Ірина.

На деяких зупинках маршрутний транспорт зупиняється посеред дороги у зв’язку з перекриттям однієї зі смуг руху.

Нагадаємо, 27 березня 2020 року працівники ПП «Автомагістраль» розпочали капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської, взявшись до робіт поблизу бульвару Старого.

22 травня розпочали поточний ремонт вулиці Чуднівської: за півтора місяця обіцяють перекласти 6 км асфальту. Також 22 травня поблизу гідропарку ПП «Автомагістраль» розпочало поточний ремонт вулиць Чуднівської та Леха Качинського.

У зв'язку з проведенням поточного ремонту вулиці Чуднівської та періодичного відключення тролейбусної контактної мережі з 13 червня скасували тролейбусний маршрут №5-А «Корбутівка – Богунія». Натомість відновили роботу автобусного маршруту за цим же напрямком.

Після завершення ремонтів на Леха Качинського, Чуднівської та Великої Бердичівської у місті планують розпочати ремонт ще на кількох вулицях, зокрема на Грушевського, Покровській, Театральній та на проспекті Незалежності.

З 25 травня перекрили рух автотранспорту двома вулицями – Леха Качинського та Малою Бердичівською. Обмеження дорожнього руху запровадили у зв’язку з ремонтом тепломережі.

11 червня на вулиці Великій Бердичівській стався порив каналізаційної мережі. У зв’язку з цим рух транспорту від перехрестя з вулицею Кочерги до перетину з вулицею Чорновола перекрили. Об’їзд організували по вулиці Пушкінській.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня 2020 року під час брифінгу Житомирський міський голова Сергій Сухомлин розповідав, що міська влада виділила в цьому році на поточні ремонти доріг близько 60 мільйонів гривень, і на деяких вулицях передбачено повну заміну асфальтного покриття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт УАШ теплокомуненерго  
Матеріали по темі