Влада

Депутати не змогли розглянути всі питання порядку денного, сесія Житомирської міськради продовжиться у понеділок

18 June 2020, 17:59

На черговій сесії Житомирської міської ради депутати на пленарному засіданні у четвер, 18 червня, не змогли розглянути всі питання порядку денного й мер оголосив «перерву до понеділка».

Зазначимо, що сесія почалася о 9:15, у порядку денному було 64 питання.

Під час засідання було дві короткі перерви й одна велика – з 14:00 до 15:20. Після перерви депутати почали розглядати земельні питання, яких у порядку денному було майже 30, втім після 17:00 у сесійній залі залишилося 24-26 депутатів й перестало вистачати голосів для прийняття рішень. Коли ж чергова пропозиція депутатської комісії не набрала достатньої кількості голосів й в цілому за проєкт рішення проголосували менше необхідному мінімумі у 22 голоси, мер запропонував оголосити перерву.

«Втомилися? Шановні депутати, оголошую перерву до понеділка. Нас є (у залі) 26-27, але зараз вже граємося – голосують то 25, то 18, це вже гра пішла незрозуміла», - зауважив мер Сергій Сухомлин.

Зазначимо, що перерва у пленарному засіданні була оголошена о 17:30, після розгляду питання, яке в порядку денному було під номером 60.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія Житомирської міської ради 18 червня 2020 року проходила у закритому режимі, без присутності журналістів, але з онлайн-трансляцією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія 
Матеріали по темі