Події

У дворі на вулиці Перемоги в Житомирі через три дні після підпалу Ford розбили скло в автомобілі учасника АТО

23 June 2020, 16:39

У дворі багатоповерхівки на майдані Перемоги, 9 вночі 13 червня невідомі розбили лобове скло припаркованого автомобіля «Газель», який належить учаснику АТО Віктору Крепському. Момент інциденту зафіксували камери відеоспостереження. За три дні до того майже на цьому ж місці молодик підпалив Ford. У ту ніч автомобіль Віктора стояв за Ford і після загоряння він вчасно встигнув від’їхати, щоб вогонь не перекинувся на його «Газель».

Про це Житомир.info розповів Віктор Крепський та надав відео з камер спостереження.

«Я почув за вікном вибух, погасив на кухні світло, підходжу до вікна і бачу, що горить Ford. Через декілька секунд я вже спустився вниз, горіла вона сильно, варіантів гасити не було. Поруч стояла моя машина повністю заправлена газом. Я відкриваю газ, від’їжджаю назад і виїжджаю з двору. Через три доби мені вночі розбили лобове скло. Машина була забризкана кров’ю. Там, скоріше за все, була артеріальна кровотеча. Хлопець, який бив машину, його вели, йти він не міг. Це ж та сама камера, з якої зняли згорілий Ford. Через 40 хвилин після виклику приїхала поліція. Орієнтування передали, відео з камер спостереження теж, чи перевіряли вони травмпункти – я не знаю. Ми написали заяву в поліцію. Їздили у відділ поліції, заяву внесли в ЄРДР. Я хотів в чергового дізнатись про хід справи, хто слідчий, нам сказали, що справу передали на дільничного і відправили на Новий бульвар. Ми поїхали туди нам сказали, що дільничний сам має з нами зв’язатись, номер телефону не надали, але з нами ніхто так і не зв’язався», – розповідає Віктор.


На відеокамері не переведений час

Чоловік вважає, що справу не хочуть розслідувати, бо збитки незначні.

«Цією справою ніхто не хоче займатись. Подумаєш, розбили скло. А мені це все треба ремонтувати, а машина – це мій засіб пересування і заробітку. Я отримав поранення на Сході і довго пішком ходити не можу. Ніхто не говорить, що цих хлопців треба садити в тюрму чи ще щось, але притягнути до відповідальності потрібно», – вважає Віктор Крепський.

У ГУНП у Житомирській області 23 червня Житомир.info повідомили, що за вказаним фактом триває перевірка.

«13 червня о 01.36 год. надійшло повідомлення про те, що за адресою по вулиці Перемоги невідомі особи розбили лобове скло в автомобілі «Газель», після чого втекли. На даний час за цим фактом триває перевірка обставин», – розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, у липні 2014 року тодішній президент Петро Порошенко нагородив 22 військовослужбовців з Житомирської області. Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня отримав і солдат Віктор Крепський з Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, камера відеоспостереження зафіксувала молодика, який у ніч на 10 червня підпалив Ford у дворі біля майдану Перемоги в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Газель скло камери поліція  
Матеріали по темі