Суспільство

​У Житомирській області під час першого тесту ЗНО у жодного з учасників не виявили ознак захворювання

26 June 2020, 15:25

На перший тесту ЗНО з математики 25 червня у Житомирській області з’явилися 83,59% учасників. У жодного з учасників не виявили ознак захворювання.

Про це 26 червня Житомир.info розповів заступник директора з навчально-методичної роботи та моніторингу якості освіти КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Микола Сюравчик.

«Я зараз не можу оперувати точними цифрами, по пам’яті можу сказати, що було зареєстровано 6 232 учасники на математику, з’явилися понад 82 %. Не було учасників, яких не допустили через стан здоров’я. Нікого під час ЗНО не виганяли через списування. Все пройшло спокійно і в тому числі, мабуть, завдяки позиції Українського центру оцінювання якості освіти, який прийняв рішення не проводити перевірку із металодетектором під час технологічної перерви. Діти і так були в стресі і це б ще додало У більшості випадках люди, які працювали в аудиторіях, вони попереджали про те, що потрібно викласти з кишень телефони», – зазначив Микола Сюравчик.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, який організовує ЗНО, по всій країні участь у тестуванні з математики взяли 152 180 осіб, що становить 81,79 % від загальної кількості зареєстрованих.

«83 учасники ЗНО не були допущені до пунктів тестування, з них 30 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Дотримання процедури тестування контролювали 126 громадських спостерігачів», – йдеться у повідомленні.

У яких умовах житомирські абітурієнти складали перший тест ЗНО 25 червня дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, випускників шкіл звільнили від державної підсумкової атестації через пандемію коронавірусу, ЗНО не відмінили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗНО математика захворювання Сюравчик  
Матеріали по темі