Місто

​Для особливих діток та їх матусь «Я-мама!» та гриль-тераса Fazenda влаштували «Fazenda Пікнік»

2 July 2020, 11:04

Радісний дитячий сміх, ігри, танці, конкурси, мильні бульбашки, аквагрим та смачне морозиво. Якби не карантин, такі розваги здавалися б буденністю, однак за час пандемії ми вже засумували за спілкуванням. Втім малюкам в будь-який час хочеться веселитися і розважатися, особливо за гарної сонячної погоди.

Тож у такий не простий час благодійна організація «Я-мама!» знайшла компроміс і провела для своїх підопічних – житомирських родин з особливими дітками – пікнік на свіжому повітрі, подбавши і про веселі розваги для малюків, і про відпочинок для їх матусь.

Неймовірно насичений час, сповнений радісного сміху та яскравих емоцій, особливі родини провели за межами міста у приємному та дружньому до діток закладі - Гриль-терасі "Fazenda", де є все для гарного сімейного відпочинку: багато простору для рухливих ігор та танців, зручні місця для майстер-класів, дитячий лабіринт, смачна їжа і напої.

За словами ініціаторів пікніка для особливих діток та їх матусь, Fazenda з радістю зголосилась долучилась до такої ідеї і у свій вихідний день відкрила двері для малят. Кухарі, офіціанти відмовились від відпочинку і вийшли на роботу безкоштовно, аби забезпечити смакоту і комфорт під час події. Смачне меню Гриль-тераси "Fazenda" сподобалось і мамам, і дітям. Вони відмічали, що очікували прості макарони, а отримали піцу, яку дуже полюбляють діти, та корисні овочі.

У цей день веселі аніматори не давали ні на хвилину нудьгувати малечі, адже у їхньому арсеналі завжди знайдеться розвага для кожної дитини. А тим часом майстрині аквагриму створювали дивовижні шедеври на усміхнених обличчях.

Поки діти були зайняті розвагами, їхні матусі нарешті отримали час на релакс. Втім відпочинок обов’язково має бути якісним. Тож організатори пікніка подбали, аби матусі не лише відволіклися від своїх щоденних турбот, а й отримали заряд бадьорості та надихнулися власною творчістю під час майстер-класу зі флористики. Особливе враження справив на матусь мінітренінг «Сила мрії», завдяки якому вдалося пробудити давні мрії, надати їм нової сили, щоб вони врешті-решт стали досяжними та втілилися в життя.

Волонтери благодійної організації «Я-мама!» вже не вперше влаштовують подібні пікніки та свята для житомирських родин з особливими дітками. Адже такі традиційні заходи, сповнені яскравих емоцій, нових позитивних вражень, допомагають відволікатися від буденних турбот, знаходити сили і натхнення, аби долати життєві негаразди. Разом з тим, після кожного такого заходу неймовірні відчуття переповнюють і волонтерів, адже дарувати добро і радість – неймовірна втіха.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пікнік Я-мама Гриль-тераса "Fazenda"  
Матеріали по темі