Події

Підліток з Житомирської області, який застрелився з батькової рушниці, був учасником суїцидальної групи у соцмережі

7 July 2020, 09:33

У Житомирській області на околиці села Майстрів Новоград-Волинського району 13-річний підліток без відома батька взяв мисливську рушницю, втік з дому і застрелився. Тіло хлопця знайшли наступного ранку після зникнення.

Про це йдеться у сюжеті ТСН від 6 липня 2020 року.


Хлопчина зник напередодні ввечері, 4 липня, а знайшли його наступного ранку з простреленою головою. Рідні запевняють: конфліктів у сім'ї не було.

«Артем був слухняним хлопцем, ніколи не ходив нікуди без дозволу. А тут зник», – каже бабуся хлопця.

Батьки і рідня підлітка шукали його усю ніч, а знайшли на ранок і у напівзакинутій будівлі часів Другої світової війни. Хлопець був уже мертвий, а поряд лежала батьківська мисливська рушниця і телефон.

У поліції з'ясували, що підліток був учасником однієї з груп у соцмережах, де схиляли дітей до суїциду.

«Від знайомих, друзів нам стало відомо, що хлопець перебував у одній із таких суїцидальних груп», – повідомила пресофіцерка Новоград-Волинського райвідділу поліції ГУНП у Житомирській області Інна Вовченко.

Однак рідним важко в це повірити. Кажуть: хлопець не часто сидів у соцмережах.

Натомість на телефони батьків і друзів від хлопця прийшли СМСки, в яких він прощався.

«Всім написав «пока» – і друзям, і мамі», – розповіла бабуся Артема. Повідомлення налякали рідних. А ще вони побачили, що сейф, де лежала батьківська мисливська рушниця, відкритий. Батько загиблого каже: зброя була у сейфі, закрита на ключ. Він і гадки не мав, що син знає, де прихований ключ.

А тим часом у поліції розпочали розшук організаторів суїцидальної групи у соцмережі, учасником якої був хлопець.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня 2020 року на околиці с. Майстрів Новоград-Волинського Житомирської області у закинутій будівлі рідні знайшли 13-річного хлопця із вогнепальним пораненням голови. Підліток вчинив самогубство, скориставшись зброєю батька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суїцид самогубство підліток Майстрів Новоград-Волинський район  
Матеріали по темі