Події

Подробиці вбивства пенсіонерів в Іршанську: чоловіка вбили через гроші, а жінку як свідка

9 July 2020, 16:06

Тіла двох пенсіонерів в синцях та побоях 7 липня знайшли в смт Іршанськ Хорошівського району. Чоловіка вбили в його ж квартирі, а жінку – в лісосмузі неподалік будинку. У злочині поліція підозрює сусідів – хлопців віком 18 і 19 років, які могли вбити співмешканців через гроші.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Жінку, у лісі неподалік дороги, побачили перехожі. Вона вже була мертвою, а на її тілі – багато синців і крові.

«Дівчата коли пішли туди, то побачили, що вона лежала напівроздягнена. Її туди волочили. Вона вся синя і побита», – каже сусідка загиблих Тетяна Корнійчук.

Чоловіка знайшли мертвим у квартирі.

«Його виносили в одіялі і він повністю весь синій був», – кажуть очевидці.


Сусіди убитих напередодні чули, як скрикувала жінка.

«Його я не чула, а вона кричала разів три. Стихне і кричить», – каже сусідка.

Підозрюваних правоохоронці затримали. Ними виявились 18-річний і 19-ий хлопці, які жили в тому ж багатоквартирному будинку. Поліція інкримінує їм статтю ККУ «Умисне вбивство».

Сусіди і поліція припускають, що молодики убили літнє подружжя через гроші – напередодні пенсіонер отримав виплати. Його дружину могли вбити і відтягти у лісосмугу як свідка злочину.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, вночі 21 червня в смт Іршанськ Хорошівського району Житомирської області виник конфлікт між відпочивальниками у кафе. 40-річний чоловік наніс ножові поранення 9 особам, один із травмованих, 28-річний молодик, помер. 2 липня у Києві житомирські оперативники затримали жителя Іршанська, який зарізав чоловіка і поранив 8 людей.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня в Іршанську двоє молодиків вбили чоловіка і його співмешканку, тіло жінки знайшли в лісі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Іршанськ ліс гроші  
Матеріали по темі