Місто

Ощадбанк пояснив, чому просить отримувачів «Картки житомирянина» стати клієнтами їх установи

10 July 2020, 16:37

Редакція Житомир.info 10 липня отримала офіційний коментар Ощадбанку з приводу того, що містянам, які хочуть отримати «Картку житомирянина», пропонують стати клієнтами цієї банківської установи:

«Картка житомирянина» – це не просто проїзний квиток чи посвідчення для отримання знижок. Це повноцінний платіжний банківський інструмент, який поєднує в собі кілька складових: банківську, транспортну та соціальну. Реалізація проекту «Картка житомирянина» базується на парнерських відносинах Банку та міської адміністрації та спрямована на підвищення соціального захисту населення, розвиток безготівкових форм розрахунків та створення зручних сучасних сервісів для всіх мешканців міста. Подібні проекти банк успішно реалізовує в декількох українських містах, в яких мешканці користуються всіма перевагами картки містянина. Ощадбанк пропонує таку співпрацю й житомирянам.

На картку можна отримувати соціальні виплати, в тому числі і пенсійні, можна знімати кошти в банкоматах будь-якого банку в Україні без комісій, розраховуватись карткою за продукти та послуги, безкоштовно оплачувати рахунки за комунальні послуги в Ощад 24/7 та отримувати бонуси від платіжних систем, зберігати кошти на картці та отримувати додаткові відсотки із послугою «Мобільні заощадження». Зареєструвавшись у мобільному додатку або web-банкінгу «Ощад 24/7», можна здійснювати платежі та перекази онлайн у будь-який зручний для клієнта час. Ми бачимо, що цей проект має великі перспективи, спостерігаємо значну зацікавленість проектом з боку житомирян,в т.ч. пенсіонерів та інших пільгових категорій громадян, які мають право на пільговий проїзд та оформлюють картку для спрощення користування пільгами в транспорті.

Запуск та розвиток проектів муніципальної картки потребують від банку значних інвестицій. Відповідно, нам важливо, щоб клієнти активно користувались картками, отримували на картку пенсійні, зарплатні виплати, тим більше банк пропонує широкий перелік сервісів та продуктів, які можна отримувати, користуючись карткою. Оформити «Картку житомирянина» можливо у відділеннях міста, коштує вона 120 грн. Розуміючи, що більшість користувачів «Картки житомирянина» - це соціальне населення міста, ми передбачили безкоштовний випуск картки, містянам які мають право на пільги, але за умови зарахування на неї коштів.

Ми хочемо, щоб для усіх сторін: для мешканців міста, міської ради та банку – проект був максимально корисним та взаємовигідним.

Нагадаємо, містяни скаржаться, що не можуть отримати «Картку житомирянина», бо Ощадбанк відмовляється надати картку особам, які не є його клієнтами. Заступник мера Олександр Шевчук пояснив, що в меморандумі між банком і Житомирською міською радою не прописані подібні умови й міська влада вже направили лист з рекламацією на дії Ощадбанку.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2019 року пільгові категорії громадян почали отримувати «Картки житомирянина». З 1 серпня пенсіонери зможуть безкоштовно проїхати у комунальному транспорті лише з «Карткою житомирянина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Картка житомирянина Ощадбанк  
Матеріали по темі