Культура

​Управління культури шукає підрядника для організації виступу гурту Dzidzio на фестивалі в житомирському аеропорту

21 July 2020, 15:45

22 серпня на території аеропорту «Житомир» планують провести міжнародний фестиваль KOROLEV AVIA FEST, на який запросять гурт Dzidzio.

У зв’язку з цим управління культури Житомирської міської ради шукає підрядника для встановлення сцени, облаштування робочого середовища та забезпечення технічного райдеру гурту Dzidzio.

Про це йдеться в оголошенні тендера управління культури на послуги у сфері організації робочого середовища, яке оприлюднили на ресурсі ProZorro 14 липня. Очікувана вартість закупівлі 330 тисяч гривень.

Згідно з технічним завданням, підрядник має забезпечити створення 3-D візуалізації сценічного комплексу та самої сцени у вигляді крил літака, реалізацію світлового шоу, встановлення екранів, підготовку та створення відеоконтенту, проведення онлайн-трансляції фестивалю, фотозйомки, виготовлення відеоролика і т.д.





Скріншот технічного завдання

До 30 липня тендерний комітет приймає документи від бажаючих взяти участь у закупівлі. Проведення аукціону заплановано на 31 липня.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2018 на території житомирського аеропорту відбувся 12-й авіазліт ім. Сергія Корольова, на якому були представлені близько сотні літаків з різних куточків України та з-за кордону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: концерт фестиваль сцена KOROLEV AVIA FEST Dzidzio  
Матеріали по темі