Місто

​Депутати прийняти у комунальну власність фонтан на Михайлівській та передали його на утримання «Житомирводоканалу»

30 July 2020, 10:41

У комунальну власність Житомирської міської ОТГ прийняли пожертву від ТОВ «РІФ-1» - вуличний світло-динамічний пішохідний фонтан на Михайлівській.

Рішення ухвалили на черговій сесії міської ради 30 липня.

Перед голосуванням за проєкт рішення, який був оприлюднений напередодні сесії, депутати цікавилися балансовою вартістю об’єкта та коштами, які необхідні на його утримання.

Начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов повідомив, що балансова вартість фонтану становить 1 млн 370 тис. грн, а скільки витрачають на забезпечення його роботи, сказати не зміг.

«По (вартості) електроенергії я не можу сказати, а утримання фонтану, консервація й розконсервація – це 100 тисяч гривень на рік», - сказав В’ячеслав Глазунов.

Депутати проголосували за проєкт рішення і тепер цей фонтан, як і всі інші в місті, буде обслуговувати КП «Житомирводоканал».

Нагадаємо, новий фонтан на Михайлівській офіційно відкрили 21 квітня 2018 року, а в травні фонтан закривали на ремонт і 9 червня він знову запрацював. 25 червня фонтан оглянув італійський меценат Вірджініо Фіданца, який профінансував його будівництво. У вересні 2018 року начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов розповідав, що готується пакет документів для передачі фонтану на баланс водоканалу.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2017 року на вулиці Михайлівській у Житомирі в тестовому режимі запустили фонтан, який почали монтувати в липні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан Михайлівська УКБ водоканал  
Матеріали по темі