Місто

​На водоканалі попередили про низький тиск в передмісті та кількох мікрорайонах Житомира і пояснили, в чому причина

2 August 2020, 15:49

У понеділок, 3 серпня, упродовж робочого дня в кількох мікрорайонах Житомира, а також в передмісті спостерігатиметься низький тиск води.

Про це 31 липня попередила пресслужба КП «Житомирводоканал» і опублікувала відео, на якому директор комунального підприємства Андрій Нікітін розповідає про обсяг робіт, які планують виконати 3 серпня, у зв’язку з чим доведеться знизити тиск у водомережі.

«До уваги мешканців м. Житомир! 3 серпня, орієнтовно з 9.00 до 17.00, будуть проводитись роботи на одному з магістральних трубопроводів міста, який живить такі райони міста, як: промислова зона, Нижня Польова, с. Зарічани, с. Станишівка, смт Гуйва, смт Новогуйвинське (можливо), центральна частина міста (можливо). Саме в цих районах протягом проведення робіт буде значно знижений тиск. Будемо дуже вдячні за розуміння та підтримку, адже без проведення таких робіт ми не зможемо подавати якісну питну воду. Радимо зробити запас води», - йдеться у повідомленні водоканалу.


Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на дві доби, 4 та 5 липня 2020, вимикали воду, бо на водоканалі проводили масштабні роботи по монтажу нового обладнання, провести які неможливо було без припинення водопостачання міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода низький тиск реконструкція  
Матеріали по темі