Суспільство

​Родини загиблих АТОвців з Житомира долучилися до Маршу захисників у Києві

24 August 2020, 12:25

У День Незалежності, 24 серпня, у Києві відбувається Марш Захисників України. Цьогоріч у маршу взяли участь майже пів сотні «коробок». Колони формувалися в парку Шевченка і рухались до майдану Незалежності.

Марш захисників України називають позаполітичною акцією, тож проходити він має без партійної символіки та лозунгів.

Очолили Марш захисників родини загиблих учасників АТО/ООС та родини Небесної сотні, серед них – родини загиблих Героїв з Житомира, переважно матері, які тримають в руках портрети своїх полеглих синів. Фото з житомирянами – учасниками маршу на своїй сторінці у соцмережі опублікувала начальниця міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Ольга Юрченко.

У Житомирі День незалежності відзначать «Гостинною світлицею» та рекреаційними локаціями на галявинах парку з майстер-класами, показовими виступами та іграми, а також програмою для сімейного відпочинку, а на Михайлівській відбудеться вечір сучасної класичної музики. Програма тут.

Чи відзначають житомиряни День Незалежності та чи підуть на святкування під час карантину, дивіться в цьогорічному опитуванні від Житомир.info.

Як повідомляв Житомир.info, 24 серпня 2019 року в Києві відзначення Дня незалежності розпочалося «Ходою гідності», якою замінили традиційний військовий парад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Марш захисників АТО ООС День незалежності  
Матеріали по темі