Здоров'я

Моніторингові групи МОЗ перевірять в областях використання коштів та забезпечення медикаментами хворих на COVID-19

8 September 2020, 08:54

МОЗ створило моніторингові групи, які перевіряють в областях забезпечення хворих медикаментами для лікування коронавірусу, використання коштів за COVID-пакетами і стан забезпечення лікарень медикаментами. Міністр особисто тримає ситуацію на контролі/

Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак – інформує 7 вересня пресслужба МОЗ.

«Зважаючи на непоодинокі звернення громадян про те, що вони змушені купувати ліки за власні кошти, МОЗ скерувало в області мобільні групи для здійснення моніторингових візитів у лікарні. Дані мобільні групи аналізуватимуть використання коштів, профінансованих з державного бюджету на надання медичної допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою, та забезпечення лікарень медикаментами», – підкреслила заступник міністра.

Нагадаємо, станом на ранок 7 вересня у Житомирській області було лабораторно підтверджено 3746 випадків COVID-19, з них 68 виявили упродовж останньої доби. Всього по області зафіксовано 74 летальні випадки.

Як повідомляв Житомир.info, начальник управління здоров’я Житомирської ОДА 7 вересня 2020 року інформував, що лікарня у Коростені перевантажена хворими на коронавірус, тому частину пацієнтів направлятимуть до Овруцької лікарні, а частину – до Малинської.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МОЗ коронавірус лікарня перевірка медикаменти  
Матеріали по темі