Політика

​Людмила Зубко робить важливі для безпеки людей речі, – отець Петро Новосельський

26 September 2020, 11:38

Людмила Зубко робить дуже важливі речі заради безпеки людей у Житомирі в умовах пандемії. Про це сказав настоятель парафії Святого Йоана з Дуклі отець Петро Новосельський.

Напередодні він звернувся до команди Людмили Зубко, підприємниці, голови ГО «Житомир, зроби голосніше», яку «Європейська Солідарність» висунула кандидаткою в мери Житомира, з тим, щоб посилити інфекційну безпеку у Школі Ордену братів менших францисканців на території храму.

У п'ятницю, 25 вересня, команда Людмили Зубко, зокрема фахівці Національної експертної групи з інфекційного контролю Negic, провели у навчальному закладі аудит з інфекційної безпеки і тренінг для вчителів школи.

«Коронавірус є великим викликом для кожного свідомого громадянина, тому що на сьогоднішній день маємо цю загрозу, бачимо смертність людей, збільшується захворюваність. Ми повинні про це говорити у суспільстві. Я щиро вдячний за те, що у нас відбувся цей аудит і тренінг. Дякую Людмилі Зубко за те, що організувала його. Це дуже важливо для безпеки, передусім для безпеки наших дітей», – наголосив о. Петро Новосельський.

«Безпека для людей, зокрема і інфекційна безпека у навчальних закладах Житомира – одне з правил, прописане у Маніфесті успішного міста для людей. Це план дій для міста, який ми розробили для Житомира спільно з командою «ЕС», це відповідь на виклики і проблеми, які турбують сьогодні житомирян. І це те, чим сьогодні, не втрачаючи ні хвилини, мала б займатися міська влада!», – зазначила Людмила Зубко.

«Місто повинно жити і розвиватися навіть в умовах пандемії. Навчання дітей у школах треба робити безпечним, бо ми не маємо допустити ситуації, коли всі знову закриються на жорсткий карантин», – написала вона на своїй офіційній сторінці у Facebook.

«Ми з командою знову не чекаємо, а діємо. Успішне місто для людей можна збудувати тоді, коли влада дбає про безпеку кожного», – додала вона.

Пресслужба Людмили Зубко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика Людмила Зубко  
Матеріали по темі