Місто

На Крошні у Житомирі утворився затор – не працюють світлофори

28 September 2020, 09:34

Вранці 28 вересня у мікрорайоні Крошня в Житомирі утворився затор.

Про це Житомир.info повідомила читачка. Вона припустила, що затор міг виникнути внаслідок ДТП.

«На Крошні, очевидно, аварія. Великий затор на перехресті вулиці Покровської та проспекту Незалежності. У заторі довелося стояти хвилин 15», – повідомила читачка.

У патрульній поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли, що рух ускладнено у зв’язку з тим, що на перехресті Покровської та Незалежності не працюють світлофори.

«Там не працює світлофор. Патрульні поліцейські здійснюють регулювання дорожнього руху», – поінформував пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Директор КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Сергій Ковальчук у коментарі Житомир.info пояснив, що працівники РЕМ проводять аварійні роботи, тому не працюють світлофори.

«Там РЕМ проводить аварійні роботи, це аварійне відключення, і у зв’язку з цим не працюють світлофори. Очікується, що за 1,5 години роботи будуть завершені», – близько 9:40 год. повідомив Сергій Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2020 року в мікрорайоні Крошня в Житомирі опора одного зі світлофорів похилилася, а сам він «повис» над дорогою. Директор КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Сергій Ковальчук пояснив, що протягом останніх кількох днів зазначений світлофор вдруге «постраждав» у ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світлофор затор  
Матеріали по темі