Події

У райцентрі Житомирської області посварились двоє чоловіків, один потрапив до лікарні з ножовим пораненням

29 September 2020, 15:17

У місті Коростишів Житомирської області 28 вересня двоє сусідів посварилися під час чаркування. Конфлікт переріс у сутичку, в ході якої один з чоловіків ножем поранив іншого в живіт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уночі 28 вересня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення про доставлення до лікарні 54-річного місцевого жителя із пораненням черевної порожнини. Поліцейські встановили причетність до події 60-річного сусіда потерпілого», – інформує ГУНП.

Повідомлення про ножове поранення чоловіка в одній з квартир у районному центрі надійшло до поліції від працівників «швидкої» близько 23:00. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу.

За попередньою інформацією, увечері 28 вересня 60-річний господар помешкання разом з 54-річним знайомим вживали спиртне. Згодом між ними виник конфлікт, у ході якого старший наніс молодшому поранення. Чоловіка ушпиталили до хірургічного відділення місцевої лікарні, медики діагностували у нього проникаюче поранення черевної порожнини.

Поліцейські вилучили з місця події низку речових доказів. Господаря квартири затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Нині триває досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня 2020 року в селі Глінівці Андрушівського району Житомирської області стався конфлікт між двома сусідами. Після розпивання спиртного один чоловік поранив іншого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення ГУНП поліція ніж конфлікт Коростишів  
Матеріали по темі