Фоторепортаж

Калюжі, парасольки і жовте листя під ногами: дощовий кінець вересня у Житомирі. Фоторепортаж

30 September 2020, 16:40

Наприкінці вересня у Житомир прийшла справжня осінь – з мрякою, характерною для цієї пори.

Дощовий ранок 30 вересня змусив майже всіх надягнути куртки та взяти парасольки. Дехто навіть взув тепле зимове взуття. Але де-не-де все ж можна зустріти відчайдухів у шортах, футболках і літніх капцях. Видно, ніяк не хочуть відпускати літо. Хоча годинник на майдані Соборному показує вже не літні +12°C.

Приблизно опівдні доволі інтенсивний дощ ущух та перейшов у мжичку. Змоклі дворові собаки й коти вийшли з укриттів у пошуках їжі.

Ремонт доріг на сьогодні призупинили, принаймні у центрі міста робітників на об’єктах не видно.

Напевно, більшість містян не надто любить сумовиту осінню погоду. Однак є й ті, для кого некваплива, затяжна і тиха осіння мряка та золотаве листя під ногами дарують якийсь особливий спокій.

Яскравих кольорів похмурому дню додають барвисті парасольки і квіти, які ще досить буйно цвітуть на клумбах.

За прогнозами синоптиків, у найближчі дні, 1-3 жовтня, у Житомирі утримається «грибна» погода: дощитиме і буде помірно тепло – стовпчики термометрів дотягуватимуться навіть до +22°C.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж робочого тижня з 28 вересня по 2 жовтня 2020 року в Житомирі та області утримається помірно тепла погода – до +20°C, – однак очікується, що кожен день ітимуть дощі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: осінь вересень погода дощ  
Матеріали по темі