Події

Далеко не втік: на залізничному вокзалі в Житомирі затримали засудженого, який самовільно пішов з колонії (доповнено)

2 October 2020, 15:49

Близько 14-ї години 2 жовтня у Житомирі розшукали і затримали 20-річного засудженого, який вранці цього ж дня втік з виправної колонії.

Про це у Facebook повідомила поліція Житомирської області.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що чоловіка знайшли на місцевому залізничному вокзалі. Розшукали втікача працівники пенітенціарної служби. Молодикові лишалося відсидіти ще 2 роки і 2 місяці.

Доповнено о 16:18 год. 2 жовтня

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури поінформувала, що за фактом втечі засудженого з колонії розпочате кримінальне провадження

«Установлено, що 02.10.2020 самовільно залишив державну установу «Житомирська виправна колонія (№4)» житель міста Малина, який відбував покарання у виді позбавлення волі строком 3 роки (вирок суду від 26.12.2018). За фактом втечі засудженого з місць відбування покарання розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 393 КК України. Проведеними невідкладними розшуковими заходами вже близько 14.00 год. втікача було затримано на вокзалі у Житомирі. Крім цього, за вказаним фактом Житомирською обласною прокуратурою розпочато відповідну перевірку, за результатами якої буде надано правову оцінку діям службових осіб державної установи «Житомирська виправна колонія (№4)», – пише прокуратура.

Нагадаємо, зранку 2 жовтня з Житомирської виправної колонії втік Дорошенко Віталій Юрійович. 20-річний молодик був засуджений за ст. 185 (Крадіжка) КК України та з серпня 2019 року відбував покарання. Поліція розшукувала втікача.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2020 року з Бердичівського виправного центру втік засуджений Андрій Венгель. Чоловік відбував покарання за замах на вчинення крадіжки. 16 березня 35-річного засудженого затримали у Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: колонія житомирська колонія втікач засуджений Віталій Дорошенко  
Матеріали по темі