Події

Житомирські податківці виявили чергову мережу продажу пального сумнівної якості, вилучили автомобіль та продукцію на 19 млн грн

22 October 2020, 16:23

У Житомирській області податкова міліція вкотре виявила нелегальну мережу продажу бензину і дизельного пального сумнівної якості. Пункти продажу розміщувалися у гаражах в одному з райцентрів. Продавався сурогат і з мобільного транспортного засобу.

Про це 22 жовтня повідомила пресслужба ДФС у Житомирській області.

«Під час досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.204 КК України, в рамках проведення операції «Акциз 2020», співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області виявлено та нейтралізовано нелегальну мережу продажу бензину та дизельного пального сумнівної якості», – йдеться у повідомленні.

Пункти продажу паливно-мастильних матеріалів розташовувались у гаражних приміщеннях на території закинутих промислових зон в одному із районних центрів Житомирщини.

Продаж дизельного пального здійснювався також із мобільного транспортного засобу. Реалізація ПММ проводилась за готівку, через мережу посередників.

«Звісно, що будь-які сертифікати про походження та дозвільні документи на заняття даним видом діяльності – відсутні. В ході санкціонованих судом обшуків на місцях зберігання та реалізації ПММ, оперативниками з незаконного обігу вилучено дизельне пальне, бензин, вантажний автомобіль на загальну суму більше 19 млн грн», – інформують у ДФС.

Нині призначено ряд експертиз з метою встановлення відповідності вилучених паливно-мастильних матеріалів до вимог ДСТУ.

Як повідомляв Житомир.info, 15 жовтня 2020 року пресслужба ДФС у Житомирській області інформувала, що у гаражах в одному з райцентрів виробляли сурогатне пальне, податкова міліція вилучила фальсифіковані паливно-мастильних матеріали і чорнову бухгалтерію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пальне бензин дизпальне ДФС податкова ПММ  
Матеріали по темі