Суспільство

На півночі Житомирської області готуються до капремонту мосту: вирубали чагарники, облаштовують тимчасову переправу

3 November 2020, 15:38

Підрядна організація розпочала підготовчі роботи в межах капітального ремонту мосту через річку Норин у місті Овруч Житомирської області: працівники вже вирубали чагарники, а також облаштовують тимчасову переправу.

Про це 3 листопада повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

Міст, про який іде мова, лежить на км 47+402 автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю).

«Наразі вже проведено розчищення укосів підходів та укосів конусів мосту від чагарнику та завершуються роботи з влаштування тимчасового мосту для малогабаритного транспорту паралельно до існуючої штучної споруди», – йдеться у повідомленні Служби автодоріг.

Зазначено, що роботи будуть завершені в наступному році.

Протяжність відремонтованої штучної споруди складатиме 46,29 погонних метрів з габаритами: 8 метрів та двома проходами по 1,5 м.

Підрядник – ПрАТ «Мостобудівне управління-3».

Про обмеження в русі в Службі автомобільних доріг обіцяють повідомити додатково.

У САД нагадують, що в цьому році на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на території Житомирщини вже завершено ремонт на 25,6 кілометрах (від м. Житомир в напрямку Бердичева та від м. Житомир до м. Черняхів) та завершено будівництво мосту через річку Желонь в прикордонній зоні. Зараз роботи тривають ще на 23-х кілометрах в Овруцькому районі.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2020 року на кордоні України з Республікою Білорусь в Овруцькому районі Житомирської області для автомобілів відкрили новозбудований міст через річку Желонь, який почали зводити у серпні 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст капремонт ремонт САД Служба автодоріг Овруч  
Матеріали по темі