Місто

Мер Житомира хоче, щоб рекламні фірми, які гарно заробили на виборах, привели до ладу свої білборди

11 November 2020, 14:53

Мер Житомира Сергій Сухомлин зобов’язав департамент містобудування та земельних відносин міської ради провести роботу з власниками рекламних конструкцій, бо деякі з них після виборів мають «жахливий стан».

Про це Сухомлин сказав на позачерговому засіданні міськвиконкому 11 листопада.

«Вибори пройшли, всі компанії, які займаються рекламою, вони непогано заробили на цій виборчій кампанії, а борди стоять іноді просто в жахливому стані. Зберіть всі компанії, проведіть з ними роботу, бо такий стан бордів – це, фактично, для нас можливість розірвати договори з цими компаніями. Нехай приведуть їх до ладу. Знайти літр фарби, щоб покрасити, заклеїти якоюсь соціальною рекламою, щоб вони не стояли в такому стані. До кінця тижня я хочу бачити результат роботи», - сказав Сергій Сухомлин.

Зазначимо, що в період виборчої кампанії в Житомирі реклама на одному білборді коштувала від 4 до 10 тисяч гривень, залежності від місяця його розташування.

Політичні обіцянки і заклики на білбордах та сітілайтах за три тижні до місцевих виборів дивіться у фоторепортажі, відзнятому в Житомирі 6 жовтня 2020 року

Як повідомляв Житомир.info, з семи кандидатів у мери Житомира, які подали до ТВК остаточні фінансові звіти, троє витратили на виборчу кампанію по мільйону гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком реклама Сухомлин білборд  
Матеріали по темі