Події

З початку виборчої кампанії поліція Житомирської області зареєструвала 39 кримінальних справ

14 November 2020, 11:57

З початку виборчої кампанії, з 5 вересня по 14 листопада 2020 року, до поліції Житомирської області надійшло понад 150 заяв та повідомлень про порушення виборчого законодавства, відкрито 39 кримінальних справ.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У період із 5 вересня по 14 листопада 2020 року загалом надійшло 155 заяв та повідомлень про порушення виборчого законодавства. Усього органами поліції складено 42 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з порушенням виборчого законодавства», – йдеться у повідомленні.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо 39 кримінальних проваджень: 21 відкритих за фактами порушення виборчого законодавства, 18 – пов’язаних з виборчим процесом.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією ГУ Нацполіції у Житомирській області, станом на 28 жовтня після дня голосування, з 00:00 годин 26 жовтня, до поліції області надійшло 7 повідомлень, пов’язаних із порушенням виборчого законодавств. За результатами проведених перевірок були розпочаті досудові розслідування у 4 кримінальних провадженнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори голосування порушення ГУНП поліція кримінальна справа  
Матеріали по темі