Події

Правоохоронці розшукують 85-річного жителя райцентру Житомирської області, який пішов у невідомому напрямку

24 November 2020, 11:37

Правоохоронці встановлюють місце знаходження 85-річного Вікарчука Петра Івановича, жителя смт Пулини Житомирської області, який пішов з дому надвечір 22 листопада та донині не повернувся.

Про розшук чоловіка 24 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За словами рідних зниклого, які доглядали пенсіонера, близько 19:00 він вийшов з дому по вул. Перемоги в смт Пулинах та пішов у невідомому напрямку. З того часу про місце знаходження чоловіка нічого не відомо», – йдеться у повідомленні поліції.

Його прикмети: зріст близько 160 см, худорлявої тілобудови, волосся сиве, коротко стрижене.

Був одягнений у темно-сірі спортивні штани, світло-коричневу тканинну куртку (довжиною нижче попереку), взутий у гумові чоботи (низ гумовий, верх – матерчатий). На голові була шапка, зображена на фото (з білим відворотом та пунктирними смужками). При собі мав синю сумку.

Фото з сайту ГУ Нацполіції у Житомирській області

Зазначається, що пенсіонер ходить згорблений та пересувається за допомогою палиці досить швидко.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження Петра Вікарчука, просять повідомити за телефонами (04131) 32-1-82, 31-1-45 чи 068-045-76-88 або «102» чи звернутися до найближчого відділку поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2020 року зникла 89-річна Віра Кузьменко, жителька села Більківці Коростишівського району. Жінка перебувала у розшуку. 28 жовтня бабусю знайшли у полі, де вона пробула понад дві доби.

28 жовтня пішла по гриби й не повернулася додому 68-річна Франкія Тичина, жителька Хорошіського району Житомирської області. Поліція оголосила жінку в розшук. Знайшли її через 4 доби після зникнення, 1 листопада.

4 листопада пішла до лісу по гриби й не повернулася додому 83-річна жителька Бердичівського району Євгенія Лемберг. Наступного дня, 5 листопада, жінка сама повернулася додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Петро Вікарчук  
Матеріали по темі