Події

Ножицями в око і фомкою по голові: лікаря, який ледь не вбив директорку стоматцентру в Житомирі, триматимуть під вартою без застави

28 November 2020, 10:07

27 листопада Богунський райсуд Житомира взяв під варту підозрюваного у замаху на вбивство директорки стоматологічного центру.

Про це 27 листопада повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Продовжуємо інформувати жителів Житомирщини щодо досудового розслідування тяжкого злочину - закінченого замаху на вбивство директорки стоматологічного центру, скоєного житомирянином (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України). У п’ятницю, 27 листопада, у межах процесуального керівництва, забезпечено розгляд клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу», - йдеться у повідомленні.

Врахувавши принципову позицію прокурора, слідчий суддя Богунського районного суду міста Житомира виніс ухвалу про застосування особі запобіжного заходу у виді тримання під вартою без внесення грошової застави строком на 60 діб.

У прокуратурі розповіли деталі справи: 28-річний лікар, на ґрунті виниклих боргових зобов’язань, завдав поранень директорці стоматологічного центру, зокрема, ножицями в око та фомкою по голові, після чого покинув приміщення. Лише через деякий час співробітники клініки виявили жінку у кабінеті, без свідомості, та викликали невідкладну допомогу. У лікарні, куди оперативно доставили потерпілу, прооперували, врятувавши їй життя.

Нагадаємо, 19 листопада у Житомирі 28-річний лікар через робочі конфлікти та боргові зобов’язання вчинив замах на вбивство своєї начальниці – директорки місцевого стоматологічного центру, 1958 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада 2020 року в житомирській амбулаторії на вулиці Лесі Українки в Житомирі пацієнт напав на сімейну лікарку. У 35-річної жінки діагностували струс головного мозку, забої. Постраждалу госпіталізували. Сімейна лікарка, перебуваючи у медзакладі зі струсом мозку та загрозою переривання вагітності, розповіла, що пацієнт схопив її за волосся, протягнув по столах і кинув об підлогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство замах на вбивство стоматологія лікар борг запобіжний захід  
Матеріали по темі