Події

​За кермом фури, яка на Закарпатті потрапила в ДТП з 5-ма загиблими, був 49-річний житель Житомирської області

1 December 2020, 09:57

30 листопада поблизу Мукачево Закарпатської області ВАЗ виїхав на зустрічну смугу і в’їхав у вантажівку під керуванням 49-річного жителя Житомирської області. Від зіткнення у легковику загинули водій та четверо пасажирів, у тому числі двоє дітей.

Про це 30 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Закарпатській області.

«На Мукачівщині внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинули п'ятеро осіб, серед яких і двоє неповнолітніх. На місці події працювала поліція, рятувальники та медики», - йдеться у повідомленні.

30 листопада близько 13:05 до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Лалово, що на Мукачівщині. За викликом виїхала слідчо-оперативна група поліції, медики та рятувальники. Слідчі поліції встановили, що аварія трапилася між двома транспортними засобами, а саме легковиком «ВАЗ 2115» та вантажівкою "SCANIA".

«Попередньо поліцейські встановили, що 65-річний водій легковика виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем. У результаті ДТП водій та пасажири легковика: 45-річний чоловік, 44-річна жінка та 13-літній хлопчик, загинули на місці аварії. Ще один 13-річний пасажир «ВАЗ 2115» помер згодом у реанімаційному відділенні дитячої обласної лікарні. Встановлено також особу водія вантажівки. Це 49-річний житель Житомирщини», - йдеться у повідомленні поліції.


Відео поліції Закарпаття

«Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Звертаємося до громадян, які стали свідками даної ДТП, з проханням надати інформацію, що може допомогти слідству, до найближчого відділку поліції або на гарячу лінію «102», - звертаються закарпатські правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 29 листопада у Новограді-Волинському зіштовхнулися легковик та мікроавтобус, травми отримали двоє дітей та троє дорослих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Мукачево Закарпаття фура ВАЗ загиблий  
Матеріали по темі