Місто

Мер призначив премії житомирським педагогам за підготовку переможців конкурсу наукових робіт та фіналісту Global Teacher Prize

2 December 2020, 15:59

Житомирський міський голова 1 грудня підписав розпорядження про призначення і виплату премій педагогам за підготовку учнів та вихованців – переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, а також фіналісту національної премії вчителів-агентів освітянських змін «Global Teacher Prize Ukraine 2020».

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Відповідно до документу, «з метою підтримки та стимулювання творчого пошуку педагогічних працівників міста» десятьом педагогам виплатять премії в розмірі 1 тисячі гривень. А фіналіст Global «Teacher Prize Ukraine 2020» отримає преміальних 5 тисяч гривень.


Скріншот з розпорядження Житомирського міського голови

Нагадаємо, 15 серпня організатори Національної премії повідомили, що вчитель інформатики Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Микола Тарасюк став фіналістом Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2020.

17 серпня журналіст Житомир.info поспілкувалася з Миколою Тарасюком про плани на майбутнє, особливий підхід до викладання та проєкти, які були представлені на конкурсі.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році житомирський учитель інформатики Ігор Баранов увійшов до ТОП-50 фіналістів національної премії Global Teacher Prize Ukraine. Ігоря Баранова 5 листопада 2019 року конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу на посаду директора Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. Очерета.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: премія вчитель педагог розпорядження  
Матеріали по темі