Місто

Житомиряни два місяці не можуть зареєструватись на іспит з водіння, у сервісному центрі кажуть – кількість місць обмежена

17 December 2020, 13:01

Щоб отримати права, окрім теоретичних іспитів, майбутнім водіям треба скласти іспит по водінню. Для цього потрібно зареєструватись через сайт сервісного центру. Однак житомиряни скаржаться, що два місяці не можуть стати в чергу та скласти іспит.

Про це Житомир.info17 грудня розповіли читачі.

«Два місяці намагаємось зареєструватись на сайті, ніби і черга є, а приходить відповідь, що немає місць. Іспити теоретичні вже здали, правила теж, лишилось скласти іспит по водінню і ніяк не можемо записатись. Додзвонитись туди теж не можемо», – розповів читач Віктор.

У регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Житомирській області Житомир.info зазначили, що всі телефони працюють, а проблеми з реєстрацією виникають через обмежену кількість місць для здачі іспиту.

«Сервіс працює, просто обмежена кількість місць, тому що змінився регламент прийняття іспитів і з кожним їздити потрібно пів години: 10 хвилин майданчик і 20 хвилин місто. Це неправда, що номери не відповідають, додзвонитись можна, все працює», – адміністратор сервісного центру Ігор Німко.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2020 року в Житомирі на автодромі учням автошколи, щоб скласти фінальний іспит з водіння, треба було платити за вхід і користування автодромом 100 грн за годину, а раніше вхід на територію був безкоштовний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: права іспит водіння сервісний центр  
Матеріали по темі