Події

​У Житомирській області податківці припинили роботу ще однієї нелегальної заправки

17 December 2020, 14:02

У Житомирській області податківці виявили та нейтралізували пункт нелегального продажу скрапленого газу. Про це Житомир.info 17 грудня повідомили у пресслужбі ДФС у Житомирській області.

«Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області в рамках проведення операції «Акциз-2020», на виконання Протоколу №11 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виявлено та нейтралізовано черговий пункт нелегального продажу скрапленого газу. Незаконна заправка функціонувала поблизу одного з районних центрів Житомирщини. Реалізація проводилась без жодних дозвільних документів та сертифікатів походження «пального». Під час огляду пункту продажу газу оперативниками виявлено: паливно-роздавальну колонку для у скрапленого газу, резервуари для зберігання пального, скраплений газ в кількості 4 700 літрів. Щодо порушників складено протокол про адміністративне правопорушення та з відповідними матеріалами скеровано од суду», – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо Житомир.info, нелегальна заправка працювала поблизу Коростеня.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області податківці «накрили» пункт нелегального продажу скрапленого газу та вилучили цінностей на 380 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заправка АЗС податкова ДФС скраплений газ  
Матеріали по темі