Суспільство

Святкова історія від поліції Житомирської області: сюрприз для хлопчика, який мріє стати правоохоронцем

19 December 2020, 14:37

Поліцейські здійснили частинку великої мрії маленького бердичівлянина.

Про це 19 грудня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«11-річний Дмитрик з Бердичівщини мріє вирости сильним і мужнім, носити поліцейську форму і захищати інших людей від усього лихого. А до того він дуже хотів познайомитись зі справжніми правоохоронцями. Сюрприз для юного мрійника зробили поліцейські Бердичівського відділу, які у свято Миколая Чудотворця приїхали до нього і навіть взяли із собою на «патрулювання», йдеться у повідомленні.

Про велику мрію свого двоюрідного братика бердичівським поліцейським розповіла жителька Київщини.

«Дівчина написала повідомлення у фейсбуці, адресоване нашому ювенальному інспектору про те, що в одному із сіл району живе хлопчик, який дуже хоче познайомитись із поліцейськими, а в майбутньому мріє стати одним із них. Дмитрика виховують бабуся і дідусь, також хлопчиком опікується тато. На жаль, його мама трагічно загинула 2 роки тому у ДТП. Ця історія дуже нас зворушила. Тому ми вирішили: дитячі мрії повинні здійснюватись», - розповів керівник Бердичівського ВП ГУНП Олег Мельничук.

Уранці 19 грудня біля будинку, де проживає батько Дмитрика, яскравими маячками блиснула службова автівка поліції, і голосним сигналом правоохоронці запросили господарів надвір. Здивуванню хлопчика не було меж, коли з ним по черзі привіталися гості у формі.

Так хлопчик познайомився із шефом бердичівської поліції Олегом Мельничуком, ювенальним поліцейським Олесею Чубохою та інспекторами сектору реагування Михайлом Яковишиним та Ярославом Петруком. Однак сюрпризи на цьому не закінчились.

Хлопчик із задоволенням оглянув поліцейську амуніцію, а деякі речі примірив на себе. У продовження знайомства правоохоронці взяли Дмитрика із собою на «патрулювання» містом. Дорогою розповіли про повсякденні службові завдання різних підрозділів поліції і поцікавились, в якому з них хотів би служити Дмитрик.

На завершення зустрічі правоохоронці подарували своєму юному другові набір для творчості та обов’язкові солодощі.

Як повідомляв Житомир.info, 10 грудня 2020 року патрульні допомогли бабусі, які вранці цього дня приїхала до Житомира на закупівлі, але додому повернутися не змогла, бо автобусні рейси скасували через ожеледицю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Бердичівський район святий Миколай мрія  
Матеріали по темі