Місто

Сотні містян прийшли на Михайлівську, щоб побачити відкриття головної ялинки Житомира

19 December 2020, 17:08

У Житомирі на пішохідній вулиці Михайлівській 19 грудня урочисто запалять вогні на головній ялинці міста.

Початок святкування анонсували о 17:00.

Зазначимо, що цього року Житомир зустрічатиме новий 2021 рік без ярмарку та концертів, а головна новорічна ялинка буде не на майдані Корольова, а на Михайлівській – велика ялина, яка росте біля фонтану. Як комунальники її прикрашали – дивіться у відеорепортажі.

Також на Михайлівській знову встановили гобопроєктори та облаштували тематичні святкові фотозони.

Нижче – скріншоти з відеокамери на Михайлівській перед відкриттям ялинки:

Детальніше про відкриття ялинки дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 19 грудня з 12:00 до 18:00 години містом курсував експрес-автобус зі святим Миколаєм та казковими героями, які вітали житомирян з новорічними святами.

Як повідомляв Житомир.info, у середині листопада 2020 в Житомирі оголосили «новорічні» тендери: за 740 тис. грн збиралися купити 4 тисячі солодких подарунків та замовити послуги з організації свят. 4000 новорічних подарунків управління культури Житомирської міської ради купить у постійного постачальника – вінницького ПП «Торговий дім «Солодкий світ»: по 100 грн за один набір цукерок у новорічній шапці. Договір на організацію новорічних та різдвяних свят за 290 тис. грн уклали з ФОП Галицький Анатолій Іванович, основний вид діяльності якого – технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка Михайлівська Новий рік свято  
Матеріали по темі